Parfum Tester Unisex Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 70 ml Apa de Parfum

Descoperă Magia Baccarat Rouge 540: Un Parfum de Legendă

Baccarat Rouge 540 este o capodoperă olfactivă ce redefinește eleganța și luxul în parfumerie. Creat de Maison Francis Kurkdjian pentru renumita casă de cristal Baccarat, pentru a sărbători aniversarea a 250 de ani, acest parfum a devenit rapid un simbol al rafinamentului și exclusivității. Cu o compoziție hipnotizantă și o persistență remarcabilă, Baccarat Rouge 540 este alegerea predilectă a cunoscătorilor de parfumuri de niche din întreaga lume.

Compoziția Parfumului:

  • Note de Vârf: Deschiderea parfumului surprinde prin notele sale aerate și luminoase de iasomie și șofran, care îmbină eleganța cu misterul, creând o introducere captivantă și profundă.

  • Note de Mijloc: Inima parfumului este dominată de acorduri de chihlimbar și ambră gri, care adaugă căldură și profunzime compoziției, conferindu-i o textură bogată și o senzualitate aparte.

  • Note de Bază: Baza este alcătuită din note de cedru proaspăt și lemn de pin, împreună cu acorduri dulci de tămâie, care îmbrățișează purtătorul într-o aură de mister și eleganță atemporală.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Parfum Tester Unisex Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 70 ml Apa de Parfum

11 Product(s) Sold
  • 175,00 lei

Etichete: parfumuri testere, parfumuri ieftine, parfumuri Maison Francis Kurkdjian, parfumuri unisex, parfum ieftin baccarat